Dator Garmin Edge 130 plus

Dator Garmin Edge 130 plus

010-02385-01
I lager
1 999,00 kr
Inkl. moms

"Men vänta nu, den ser ju typ ut som en vanligt Edge 130 - vad är det här?" kanske du tänker... Och du har ju helt rätt! Utsidan är i stort sett identisk med tidigare modeller, men precis som hos människor är det här insidan som räknas! Edge 130 plus har nämligen både fått sig en uppdatering på skärm och processer vilket gör det extremt smidigt att navigera bland såväl gamla som nya funktioner.

 

Har möjlighet att importera träningsprofiler direkt från din tidigare Edge-dator.

Synkronisera träningsplaner - Ladda över träningspass till din Edge från Garmin Connect eller synka smidigt från andra appars som TrainingPeaks och TrainerRoad

MTB-dynamik - Spåra varje episk detalj från dina turer med nya mountain bike-data som antal hopp, hopplängd och hängtid. Mät svårighetsgraden på en runda samt hur smidigt du tar dig ner med de nya värdena Grit och Flow.    

Med satellitmottagning från GPS, GLONASS och Galileo samt en höjdmätare vet du hur långt, snabbt och högt du har cyklat oavsett du cyklar i bergen eller om du cyklar i stan på väg till jobbet.

Navigationsfunktioner som inkluderar aviseringar om när du ska svänga och lämnar ett spår som visar var du har cyklat, vart du ska cykla härnäst och även hur du kommer tillbaka till start.

Kompakt, robust och användarvänlig design. 1.8” skärm som är tydlig och lättläst även i solljus eller vid svagt ljus.

Ladda ner rutter som går på vägar eller terräng med "popularity routing" från Garmin Connect™. Via Garmin Connect gör du också enkelt inställningar för din Edge 130.

Kompatibel med Varia™, Garmins serie för ökad medvetenhet vid cykling, inklusive bakåtseende radar och smarta cykellampor.

Kompatibel med Vector™ kraftmätare (pedaler) så att du kan mäta din prestation i watt.

Uppkopplade funktioner såsom smartaviseringar, väder och ännu mer. Dessutom LiveTrack och Assistans-funktioner som gör det enkelt för dig att dela din position.

Tävla och jämför med Garmin eller Strava Live Segments.

Batteritid: Upp till 12 timmar.

Välj själv vilka funktioner, och hur många, som ska visas på startskärmen. Upp till 8 visningsfält.

Uppkoppling: ANT+ och Bluetooth Smart.

Smartphoneaviseringar (vid synkning).

VO2 syreupptagning/konditionstest.

Mått: 41x63x16 mm.

Vikt: 33 gram.

Inkl: standardfäste, USB-kabel, snabbstartsguide.

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.

Produkt tillagd i önskelista