Crescent Elis 8-vxl

Crescent Elis 8-vxl

YEC7685331
Slut i Lager
26 995,00 kr
Inkl. moms

Med en ram av aluminium och sportigt avslappnad geometri sitter du lika bekvämt som på en vanlig hybridcykel. Motorn sitter centralt i vevpartiet och både den och systemet som styr den är vårt egenutvecklade EGOING. Effekten kommer helt automatiskt utan att du behöver göra något annat än att trampa. Pedaltrycket mäts av sensorer och motorn svarar med en kraft som motsvarar din insats. Vill du ha mer eller mindre hjälp så är det bara att trycka på en knapp så ändras effektuttaget. En tydlig LCD-display visar effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och hur långt den kraften kan ta dig. Batteriet sitter snyggt integrerat i en skålning på undersidan ramröret.

Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Genom att starta appen för att registrera dina cykelturer får du koll på din cyklig och vad den gör för miljö och hälsa. Batteristatus efter senaste cykelturen har du också bekvämt tillhans i mobilen.

ELis har 8 växlar från Shimano och utrustad med skärmar, godkänt ramlås, belysning och stöd.

 

Vikt
19,5 kg
Ram
Aluminium
Framgaffel
High-Tensile stål
Hjul
TEC/TEC SSP 375§
Däck
Spectra Pergo E XNR, 40-622
Växelreglage
Shimano® Acera®
Bakväxel
Shimano® Acera®
Vevparti
EGOING 44T 170mm med roterande kedjeskydd
Kassett
Shimano® HG-31-8, 11-34
Kedja
Shimano® HG-40
Pedaler
Spectra, alu sport
Sadel
TEC Obvius 160
Sadelstolpe
TEC Aluminium 27,2x350mm
Styrstam
Fixed
Handtag
TEC Sport
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®
Lås
AXA Solid +
Motor
EGOING Centerdrivet
Batteri
EGOING 36V 11,6Ah semi integrerat i ramen
Display kontroll
LCD, EGOING USB

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.