Glasögon Shimano S-Phyre Fotokromatisk

Glasögon Shimano S-Phyre Fotokromatisk

ECESPHX1PHL03
I lager
1 899,00 kr
Inkl. moms

S-Phyre X är ett par suveräna glasögon för cykling, framtagna i samarbete med World Tour-proffs från Team Jumbo-Visma. Den styva och supertunna ramen runt linsen ger oslagbar sikt och gör att glasögonen sitter perfekt även när du kör på ojämna och skumpiga vägar. Den fotokromatiska linsen passar hårdkörning och snabb cykling i varierande väderlek.

 

För ultimat sikt i varierande väder fungerar den fotokromatiska linsen på ett superintelligent sätt som gör att du inte bländas av solen och som snabbt ändras till att släppa in upp till 62% mer ljus så fort det blir molnigt. En hydrofobisk behandling gör att smuts och regn rinner av linsen och den är suveränt tålig mot repor och slitage vilket gör att du kan använda glasögonen varje pass utan att vara orolig att de slits eller repas om du råkar tappa dem. Linsen går att byta ut och du får med ett par linser (Cloud Mirror) som släpper igenom 85% av ljuset och filtrerar bort blått från rött/gult vilket ökar kontrasterna och ger dig bästa sikt i grått väder.

1 Produkt

4 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.

Produkt tillagd i önskelista