Hjälm Giro Montaro MIPS

Hjälm Giro Montaro MIPS

GHMOO-7068035
I lager
1 799,00 kr
Inkl. moms

Montaro ™ MIPS® med kompakt form och Roc Loc® 5 Air Fit-system. Effektiv kylning och antibakteriell padding som kan absorbera upp till tio gånger sin vikt i vätska. Konstruerad med goggle integration med fästen för remmen på baksidan av hjälmen. P.O.V. Plus ™ visir möjliggör att visiret kan lyftas och goggles placeras på framsidan av hjälmen. Hjälmen har integrerade fästen för kamera.

Storlek

 

Specifikation

- EPS In-Mold-konstruktion med hårt skal av Polycarbonat

- Roll Cage™ förstärkning

- Integrerad MIPS® teknologi

- 16 Wind Tunnel™ Vents - ventilation med interna kanaler

- P.O.V. Plus™ -justering för skärmen

- X-Static™ dämpningsmaterial som motverkar lukt och bakterier

- Integrerat kamerafäste med nödlösning

- Förberedd för goggles med integrerade grepp för banden

Certifiering 

CPSC BICYCLE

Super Fit™ Sizes

S  51–55 cm 

M 55–59 cm 

L  59–63 cm 

XL 61-65 cm 

Roc Loc® 5 Air

Revolutionerande passformsystem som optimerar kyla, passform och stabilitet. Roc Loc® 5+ Air Mips använder en patenterad design som lyfter hjälmen en liten bit vilket medger luftflödet att passera direkt över huvudet. Det ökar ventilationsförmågan och den inre kanalen ventilerar ut den varma luften från hjälmen. På samma sätt som Roc Loc® 5 så kan spänning och lutning justeras på några sekunder med enhandsfattning.

MIPS® Multi-directional Impact Protection System

Hjälmen har integrerat MIPS - Multi-directional Impact Protection System - som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada. 

Hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka.

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.

Produkt tillagd i önskelista