• På rea!
Sko Specialized Rime 2.0

Sko Specialized Rime 2.0

61119-7345
I lager
949,00 kr
Inkl. moms

Ordinarie pris 1899kr.

Rime 2.0 från Specialized är en riktig äventyrssko för dig som tänkt cykla All Mountain eller Enduro över hela berget. Den gummiklädda Vibramsulan gör den utmärkt att gå med på partier som inte är cyklingsbara. Snörningen i kombination med Boaspännet gör att du kan få en perfekt passform som du även dessutom kan justera när du sitter på cykeln.

Storlek

 

Höjdpunkter: 

Vibramsula med grymt fäste på alla underlag när du måste leda cykeln.

Body Geometry-sulkonstruktion och fotbädd är ergonomiskt utformade och vetenskapligt testade för att öka kraften, öka effektiviteten och minska risken för skador genom att optimera höft-, knä- och fotriktning.

X-PEL ™ hydrofob nätkonstruktion minskar vattenabsorptionen och förbättrar torkningstiden dramatiskt. Dessutom är överdelen av skon är är behandlad med DWR ™ för vattenavvisande och enkel rengöring.

Landing Strip ™ ficka för infästning av pedalklossar är optimerad för att enkelt få ut foten vid körning med clips och plattformspedaler.

Avslappnad passform för bra pedalkänsla och komfort när du inte är på cykeln. 

Tvåskruvs infästning av pedalkloss passar de flesta MTB-pedaler och klossar på marknaden.

Vikt: 384g ( en sko, storlek 42) 

1 St
888818445400
Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.

Produkt tillagd i önskelista