« Tillbaka Tillbehör - Hjälmar - Mountainbike

klicka ovan för att förstora bilden!

1.799,00 kr
   

Giro Montaro MIPS

 
Montaro ™ MIPS® med kompakt form och Roc Loc® Air Fit-system. Effektiv kylning och antibakteriell padding som kan absorbera upp till tio gånger sin vikt i vätska. Konstruerad med goggle integration med fästen för remmen på baksidan av hjälmen. P.O.V. Plus ™ visir möjliggör att visiret kan lyftas och goggles placeras på framsidan av hjälmen. Hjälmen har integrerade fästen för kamera.

Roc Loc® Air
Revolutionerande passformssystem som förbättrar kyla, passform och stabilitet. Roc Loc® Air använder en patenterad design som lyfter hjälmen en liten bit vilket medger luftflödet att passera direkt över huvudet. Det ökar ventilationsförmågan och den inre kanalen ventilerar ut den varma luften från hjälmen. På samma sätt som Roc Loc® 5 så kan spänning och lutning justeras på några sekunder med en enda hand.

MIPS® - Multi-directional Impact Protection System
Hjälmen har integrerat MIPS som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada.

Hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka.
 

Art nr: AGI7068034
   
Lagerstatus: Finns i lager


Storlekar för Giro Montaro MIPS

 
Art nr Namn Pris Lager Antal
GHMOO-7068033 Giro Montaro MIPS Svart Small 1.799,00 kr 1
 
GHMOO-7068034 Giro Montaro MIPS Svart Medium 1.799,00 kr 0
GHMOO-7068035 Giro Montaro MIPS Svart Large 1.799,00 kr 0