Orange Seal Tubeless Sealant Subzero 237ml

Orange Seal Tubeless Sealant Subzero 237ml

60820
I lager
219,00 kr
Inkl. moms

Orange Seal Subzero Tubeless Sealant Refill — Tätningsvätska som klarar vinterbruk

 

Oavsett om du är motionär, världselit eller någonstans däremellan så vill du ha en riktigt bra tubelessvätska - för det finns väl ingenting som är så tråkigt som punkteringar, oavsett när det händer. Där kommer Orange Seal in i bilden, och det är ingen slump att detta är en av detta blivit en av de mesta sålda tubelessvätskorna på marknaden.

Orange Seal Subzero Tubeless Sealant tätar effektivt både små och större hål i däcken, oavsett om dem uppstår av genomslag eller som stickskador i däcken. Vätskan är testad till att täta hål på upp till 1/4 tum (ca 0,63mm). Subzero-varianten är anpassad för årets kallare dagar, och är specificerad för att klara temperaturer ned till åtminstone -20 grader, vilket gör den utmärkt för vinterbruk när många andra vätskor brukar ha en tendens till att täta dåligt i och med den kalla temperaturen som gör dem trögflytande och att de får svårt att täta vid en punktering. Subzero-varianten har dessutom väldigt lång torktid i däcket, så att du inte behöver fylla på speciellt ofta (rekommenerat 60-180 dagar mellan påfyllningarna).

Denna säljes i refill-flaska, men går naturligtvis utmärkt att tömma direkt i däcket. Kräng då på däcket helt på ena sidan och till ca 2/3 på andra sidan, töm i vätskan och snurra hjulet ett halv varv och kräng på resterande tredjedel av däcket. Pumpa upp och ut och cykla!

Detaljer

- Volym: 237 milliliter (8oz)

- Tätar bra (upp till 1/4" stora hål)

- Fungerar till alltifrån landsväg till mountainbike, fatbike, gravel och så vidare

- Lätt att använda och få tätt

- Eco-friendly

Rekommenderad dosering (hela flaskan är på 8oz):

- Landsväg: 1-2oz

- Mountainbike 26": 3oz

- Mountainbike 27,5" 3oz

- Mountainbike 29": 4oz

- Fatbike: 6-8oz

3 St

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.