Orange Seal Tubeless Sealant Endurance 237ml...

Orange Seal Tubeless Sealant Endurance 237ml Injection

60811
I lager
239,00 kr
Inkl. moms

Orange Seal Endurance Tubeless Sealant With Injection Refill — Tätningsvätskan med stort T

 

Oavsett om du är motionär, världselit eller någonstans däremellan så vill du ha en riktigt bra tubelessvätska - för det finns väl ingenting som är så tråkigt som punkteringar, oavsett när det händer.  Där kommer Orange Seal in i bilden, och det är ingen slump att detta är en av detta blivit en av de mesta sålda tubelessvätskorna på marknaden.

Orange Seal Endurance Tubeless Sealant tätar effektivt både små och större hål i däcken, oavsett om dem uppstår av genomslag eller som stickskador i däcken. Vätskan är testad till att täta hål på upp till 1/4 tum (ca 0,63mm). Tubelessvätskor torkar normalt i däcket med tiden, vilket gör att du behöver fylla på 8och ev rengöra) med jämna mellanrum för att bibehålla funktionen. Endurance-varianten är utvecklad för att torka långsammare i däcket, dvs du ska kunna vänta längre mellan gångerna du behöver fylla på med ny vätska i däcket. Detta gör den utmärkt att använda på träning eller för den som inte orkar hålla på fylla på hela tiden. Den tätar dock fortsatt mycket bra, bättre än många andra tätningsvätskor på marknaden, men önskas snabbast och bästa möjliga tätningseffekt rekommenderas Regular-varianten. Denna vätska har tack vare des långsamma torkning i däcket dock ca 3 gånger längre livslängd. 

Vätskan är miljövänlig och denna säljes i refill-flaska med injection system, så att du kan sätta på en slang på ventilen och fylla på vätska direkt igenom ventilen utan att ta bort däcket (ta bort ventilen längst ut först, och fyll genom ventilskaftet). Vätskan går naturligtvis utmärkt att tömma direkt i däcket. Kräng då på däcket helt på ena sidan och till ca 2/3 på andra sidan, töm i vätskan och snurra hjulet ett halv varv och kräng på resterande tredjedel av däcket. Pumpa upp och ut och cykla!

Detaljer

- Volym: 237 milliliter (8oz)

- Tätar bra (upp till 1/4" stora hål)

- Fungerar till alltifrån landsväg till mountainbike, fatbike, gravel och så vidare

- Lätt att använda och få tätt

- Injection System ingår (fyll genom ventilen och slippa kränga av däcket

- Eco-friendly

Rekommenderad dosering (hela flaskan är på 8oz):

- Landsväg: 1-2oz

- Mountainbike 26": 3oz

- Mountainbike 27,5" 3oz

- Mountainbike 29": 4oz

- Fatbike: 6-8oz

9 St

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.