Orange Seal Tubeless Sealant 118ml Injection
Orange Seal Tubeless Sealant 118ml Injection

Orange Seal Tubeless Sealant 118ml Injection

60401
I lager
169,00 kr
Inkl. moms

Orange Seal Regular Tubeless Sealant Refill — Tätningsvätskan med stort T

 

Oavsett om du är motionär, världselit eller någonstans däremellan så vill du ha en riktigt bra tubelessvätska - för det finns väl ingenting som är så tråkigt som punkteringar, oavsett när det händer.  Där kommer Orange Seal in i bilden, och  det är ingen slump att detta är en av detta blivit en av de mesta sålda tubelessvätskorna på marknaden.

Orange Seal Regular Tubeless Sealant tätar effektivt både små och större hål i däcken, oavsett om dem uppstår av genomslag eller som stickskador i däcken. Vätskan är testad till att täta hål på upp till 1/4 tum (ca 0,63mm). 

Vätskan är miljövänlig och vi har själva använt oss massor av denna tubelessvätska och konstaterat att den tätar mycket bra. Denna säljes i refill-flaska med injection system, så att du kan sätta på en slang på ventilen och fylla på vätska direkt igenom ventilen utan att ta bort däcket (ta bort ventilen längst ut först, och fyll genom ventilskaftet). Vätskan går naturligtvis utmärkt att tömma direkt i däcket. Kräng då på däcket helt på ena sidan och till ca 2/3 på andra sidan, töm i vätskan och snurra hjulet ett halv varv och kräng på resterande tredjedel av däcket. Pumpa upp och ut och cykla!

Detaljer

- Volym: 118 milliliter (4oz)

- Tätar Extremt bra (upp till 1/4" stora hål)

- Fungerar till alltifrån landsväg till mountainbike, fatbike, gravel och så vidare

- Lätt att använda och få tätt

- Injection-system ingår (slipp kränga av däcket, fyll genom ventilen)

- Eco-friendly

Rekommenderad dosering (hela flaskan är på 4oz):

- Landsväg: 1-2oz

- Mountainbike 26": 3oz

- Mountainbike 27,5" 3oz

- Mountainbike 29": 4oz

- Fatbike: 6-8oz

3 St

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.