Dubbdäck Suomi Tyres Kide W106 Reflex 37-622...

Dubbdäck Suomi Tyres Kide W106 Reflex 37-622 (28 x 1 3/8")

T603281
I lager
499,00 kr
Inkl. moms

Det populära dubbdäcket Suomi Tyres Kide W106 Reflex är konstruerat i en helt giftfri och mjuk gummiblandning som är speciellt framtagen för kyliga vinterförhållanden. Däckets effektiva mönstring, som består av en kombination av rejäla klackar samt en tydligt central rullbana, lämpar sig mycket väl för city- och hybridcyklar och säkerställer att du tryggt kan ta dig fram på vägar med is eller snö även om det är mitt i vintern. 

 

Utöver den extremt högklassiga gummiblandningen (som givetvis är helt giftfri och miljövänlig) har däcket strategiskt placerad och tåliga ståldubbar (106 st) som säkerställer ett pålitligt grepp på hårt packad snö eller is. Det tåliga ståldubbarna är hårda och är riktigt vassa för bästa möjliga grepp i kylan, vilket såklart skapar en trygg känsla av pålitlighet.

Ett greppvilligt dubbdäck för både city- och hybridcyklar som verkligen imponerar på varierande skandinaviska vinterförhållanden, där ju både på is, hårdpackad snö och våt slask tillhör vardagen.

Speciellt framtaget för city- och hybridcyklar på vägar med is eller snö

Robust konstruktion som är utvecklad för vårt tuffa skandinaviska klimat

Mönstring med rejäla klackar samt en tydlig central rullbana

Helt giftfri och miljövänlig gummiblandning som är fullt anpassad för vinterförhållanden

Slitstarka ståldubbar (106 st) som är imponerande tåliga

Skinwall-struktur med låg vikt

Stålkanttråd - Däck som är anpassat för att köras med slang

Reflexsidor som ger ökad synlighet från sidan 

2 St

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.