Livstids Servicegaranti följer alltid med utan kostnad vid köp av ny cykel hos oss på Cykelstället. Servicegarantin omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul (ej ekerbrott) samt en allmän kontroll av cykelns kondition.

Justering av reservdelar ingår endast om de är inköpta hos och monterade av oss. Servicegarantin omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av slitagedelar (ram eller komponenter). Justering sker inte om delarna är alltför slitna och behövs bytas ut eller om Vi anser att cykeln är OK.


VARFÖR LIVSTIDS SERVICEGARANTI?

Livstids Servicegaranti är helt enkelt en efterjusteringsservice på cykeln när den behöver ses över. Hur många gånger som helst, året runt, så länge du äger cykeln. Det kanske låter som stora ord, men i och med att vi väljer de märken och modeller vi säljer med största noggrannhet, vet vi att cykeln också ska hålla för det vi säger att den är tänkt för. Därför kan vi lova att du alltid får Livstids Servicegaranti.

Regelbundenheten och det faktum att vi bara säljer kvalitetscyklar har hjälpt oss att utveckla Livstids Servicegaranti till något som är till fördel både för dig och för oss. Vår service är vårt vapen i kampen att vinna ditt förtroende. I slutändan kan man därför säga att den största vinnaren är kunden, dvs du själv. Slår du ut kostnaden för din cykel per använd kilometer, är det hos oss på Cykelstället du får mest cykel för pengarna.


HUR FUNGERAR DET?

När du lämnar in och hämtar din cykel uppvisar du det inköpskvitto du får när du köper cykel. Det visar att den är köpt på Cykelstället. 

Vi rekommenderar att du lämnar in cykeln på genomgång under vintern, så är den klar att användas när vårens första värmande solstrålar skiner in genom fönstret. 

Det som inte ingår i servicen är slitage delar som bromsklossar, däck, slang mm. och tillhörande verkstadsarbete. Vi hoppas att du nu är övertygad om att Livstids Servicegaranti är det som gör att din cykel kommer att fungera i många år framöver.


VILLKOR

Livstids servicegaranti gäller på cyklar köpta från och med 2014-01-01.

Livstids servicegaranti gäller endast första ägaren.

Produkten har lagts till för att jämföra

Öppettider vecka 25

Torsdag 20 juni 09.00 - 14.00

Fredag 21 juni till söndag 23 juni STÄNGT

Måndag 24 juni öppet som vanligt

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.