Crescent Elston 20B 5-vxl Mattbrun 53cm
Crescent Elston 20B 5-vxl Mattbrun 53cm

Crescent Elston 20B 5-vxl Mattbrun 53cm

YEC9155331
I lager
44 995,00 kr
Inkl. moms

Premiumkänsla hela vägen från fabriken ner i asfalten.

 

Du sitter skönt upprätt med högsta komfort på denna citycykel med lågt och rymligt insteg, som gör det lätt att kliva av och på cykeln. En performancemotor från Bosch garanterar högsta kvalité och med upp till 75 Nm vridmoment den kraft du behöver uppför, i motvind och när du cyklar med last. Du byter mellan 4 assistanslägen och stänger av och sätter på belysningen genom att använda den smarta LED-remoten på styrets vänstersida. Nya generationens Kiox display ger dig all information du behöver om din cykling. Koppla upp cykeln mot din telefon och få tillgång till mer extra smarta funktioner i displayen och via Flow appen. Växlar gör du i fem lägen via vridreglage kopplat till Shimanos Nexus 5.

Funktion och avskalad nordisk design möts i denna modell där ett 500 wh batteri och kablar gömts snyggt i ramen och cykelns styrhuvud framtill ger karaktär åt cykeln samtidigt som det bär upp den smala pakethållare med klickfästen och korg som ingår i standardutförande. Pakethållaren baktill följer cykelns formspråk och har också smarta klickfästen som gör din Crescent till den vardagshjälte som du vill att den ska vara. Paket eller skrymmande saker fäster du med pakethållarens klapp eller med spännbandet som följer med.

Cykelns stöd ger bra stabilitet när du lastar. Extrautrusta med matchande korgar och väskor från Spectra Pronto. Du laddar batteriet i cykeln genom laddport med användarvänligt hög position på ramen eller genom att ta ut batteriet.

Egonomiska handtag, komfortsadel med elastomer gör cyklingen på Elston till en skön upplevelse. En låsbar dämpad framgaffel gör att du kan anpassa cykeln utifrån underlag, användning och hur mycket last du bär med dig. Mjuka 47 mm punkteringsfria däck ger ytterligare en nivå av komfort och har rullbana i i mönstret som passar för cykling över flera årstider.

Du trampar tryggt i mörker med god sikt från framlampan och ett tydligt bromsljus bak. Däckens sidoreflexer och godkända reflexer gör dig synlig för andra trafikanter.

Framme? Du bromsar med fotbroms i kombination med hydrauliska skivbromsar fram.

Denna elcykel är fullt utrustad och har godkänt ramlås. Ett plug-in lås finns att köpa till för att fästa runt cykelstället. En 3-mån gratis stöldskyddsförsäkring från Solid följer med köpet.

Elston är designad, utvecklas och byggd i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

Vikt
29.5kg
Ram
Aluminium
Hjul
Shimano nav/aluminium fälg
Däck
Spectra Pergo Premium reflex 47-622
Växelreglage
Shimano® Nexus® 5 Vridreglage
Vevparti
38T 170 mm
Kedja
KMC RB Z610HXRB
Pedaler
Spectra, aluminium ergonomisk, antislip
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Sadelstolpe
Aluminium svart 31,6X350
Styre
Aluminium 680mm
Styrstam
Aluminium, justerbar
Handtag
Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Belysning
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
Motor
Bosch Performance
Batteri
Bosch battery 500Wh integrerat i ramen
Display kontroll
Bosch KIOX, LED remote
1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Öppettider vecka 25

Torsdag 20 juni 09.00 - 14.00

Fredag 21 juni till söndag 23 juni STÄNGT

Måndag 24 juni öppet som vanligt

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.