• Ny
Crescent Elgot 20 5vxl 51cm Mattsvart
Crescent Elgot 20 5vxl 51cm Mattsvart

Crescent Elgot 20 5vxl 51cm Mattsvart

YEC5255131
I lager
38 995,00 kr
Inkl. moms

Denna SUV är en ”Kameleont” för den som söker en modern look med integrerad teknik med en kraftig konstruktion med möjlighet för personlig anpassning. Den kommer göra vardagen enklare, bekvämare och roligare.

 

Den starka Shimano 6100-motorn med 60 nm vridmoment gör den till en perfekt pendlarhoj som dessutom trivs bra på grusvägar och enklare skogsstigar. Komforten är en av fördelarna med en SUV. Mjuka 60mm däck med punkteringsskydd samt en stel monoshockgaffel med 32 mm dämpning upptill med dämpning ger minimala vibrationer från underlaget, att tänka på är att utnyttja däcktrycket för maximal effekt. Geometrin på denna cykel kombinerar avslappnad komfort och sportig look. Ett lite kortare avstånd mellan styre och sadel lyfter överkroppen och ger bra översikt över omgivningen, det ger en tryggare cykling i stadstrafik. Ergonomin i cykeln ligger i geometrin samt beröringspunkterna handtag och sadel. De är skapade för att avlasta tryck samt att ge en avlastning som framför allt behövs vid längre turer. Den ställbara styrstammen samt justerbara sadeln ser till att din anatomi synkar med storleken på cykeln. Denna cykel är förberedd för vardagslivets utmaningar och packning utöver det vanliga, fram och bakpakethållare med klicksystemet AVS ger många val. Pakethållaren bak har också integrerade fästen för sidomonterade väskor. Uppgradera med matchande förvaringslösningar att klicka på från Spectra Pronto.

För att ge cykeln en extra nivå av säkerhet så är belysningen alltid aktiverad och baklampan har integrerat bromsljus som varnar dina medcyklister samt trafiken runt dig. Reflexdäck samt reflex fram och bak ser till du är synlig från alla håll. SUV:en är utrustad med modern teknik snyggt integrerat i cykeln, det skyddar och ger cykeln en modern look. Shimanos femväxlade baknav, kraftiga hydrauliska bromsar säkrar att du hanterar ditt ekipage på ett enkelt, säkert och kontrollerat sätt. Det inbyggda batteriet på 400 Wh kan enkelt plockas ur ramen för laddning eller så laddas batteriet direkt i cykeln. Batteriets placering ger en dold, skyddad och låg placering som ger en bra stabilitet. Samma nyckel används för batteri- och det godkända ramlåset. Uppgradera med tillhörande plug-in lås för att fästa vid cykelstället. 3 månaders stöldskyddsförsäkring ingår. Elgot och Elska designas, utvecklas och byggs i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

Vikt
22,5kg
Ram
Aluminium
Hjul
TEC/TEC 584
Däck
Spectra Pergo premium reflex 60-584 (27,5 X 2,4)
Växelreglage
Shimano® Nexus® 5 Vridreglage
Vevparti
38T 170 mm
Kedja
KMC RB Z610HXRB
Pedaler
Aluminium med stålkrage
Sadel
TEC Obvius 177
Sadelstolpe
TEC Obvius Aluminium 31,6 x350
Styre
TEC Risebar Aluminium 640mm
Styrstam
Aluminium
Handtag
Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201® disc 180/160
Pakethållare
Bak: Spectra SUV m. AVS Fram: Spectra Pronto Hinny m. AVS
Lås
AXA IMENSO
Belysning
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED
Motor
Shimano STePS E6100
Batteri
EGOING 400 Wh integrerat i ramen
Display kontroll
LCD, SC-E7000
1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.