• Ny
Crescent Elva 20 51cm Mattsvart
Crescent Elva 20 51cm Mattsvart

Crescent Elva 20 51cm Mattsvart

YEC7315132
I lager
44 995,00 kr
Inkl. moms

Sportig och lättrullad med senaste wireless teknik, avskalad design och superkrafter – så sammanfattar vi denna kvalitetspendlare som löser transporten med och utan elassistans.

Eli och Elva svarar snabbt och kraftfullt när du påkallar action. Tryck på knappen på ramens överrör och ”the power is on”. Performance elcykel-systemet från Bosch är av senaste smarta generationen, det innebär hög precision i motor och i displayens gränssnitt. Motorn har ett vridmoment på 75 Nm och driver upp till 25 km/h. Det ger dig massor med extra kraft i motvind och när det går uppför.

Vill du trampa för egen maskin? Trampa snabbare eller stäng av elassistansen och få till ett träningspass påväg hem från jobbet. Du växlar med högsta precision med Shimanos 11-delade XT-grupp. Hur snabbt det går och andra kördata ser du i displayen. Koppla upp mot din telefon och tillgång till massor av extra smarta funtioner i displayen och via Flow appen. Du byter assistansläge när du cyklar och styr displayen via en smart s.k ”command button” på styrets vänstra sida.

När det går snabbt på cykelbanan är tryggheten i bra bromsar extra viktig. De hydrauliska skivbromsarna från Shimano har fått en 180 mm skiva för extra bromskraft.

Eli och Elva har aerodynamisk designade ramar som bygger på samma grundgeometri men med där den ena modellen har ett sluttande överrör för ett lägre insteg. Båda ramarna gömmer såväl det kraftfulla 500 wh powerpack-batteriet från Bosch som kablage från växlar och bromsar. Det ger ett rent uttryck och tillsammans med grafik som subtilt framträder under den matta asfaltsfärgade lacken, ger det en premiumkänsla till designen. Du sitter skönt i sadeln, framåtlutad för att inte brottas onödigt med vinden. Dämpargaffel fram ger extra komfort. Den vridstyva men lätta styrstammen är justerbar och hjälper dig att hitta rätt sittställning. När det är dags att ladda batteriet gör du det genom laddporten i ramen eller genom att ta ut batteriet.

 

Baktill sitter en lätt och snyggt designad pakethållare elegant monterat i sadelstaget. Den är försedd med smarta fästen att klicka på en väska eller korg.

Styrhuvudet, framtill på ramen har dolda fästpunkter för att även kunna utrusta din cykel med en pakethållare fram. Matchande pakethållare och förvaringslösningar att klicka på fram och bak på cykeln finns i Spectra Prontos tillbehörsprogram.

Att rulla lätt har varit i fokus när vi utvecklade denna cykeltyp. De punkteringsfria Spectra Pergo däcken är optimerade för allroundpendling på slätt underlag. Snygga skärmar skyddar cyklist och omgivning från smuts och väta från vägbanan.

Integrerade bromsljus, kvalitetsbelysning fram samt reflexer och reflexsidor på däck gör dig trygg i trafiken. När du parkerar din cykel låser du med det godkända låset i ramen. Komplettera med ett tillhörande plug-in lås för att fästa kring cykelstället. 3 månaders

stöldskyddsföräkring ingår vid köp.

Eli och Elva designas, utvecklas och byggs i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

Vikt
27kg
Ram
Aluminium
Framgaffel
Dämpad Suntour NEX-NLO
Hjul
TEC/Spectra 21
Däck
Spectra Pergo Premium reflex 44-622
Växelreglage
Shimano® XT
Bakväxel
Shimano® Deore XT® 1x11
Kassett
Shimano® Deore® 11-42T
Kedja
Shimano® LG-500
Pedaler
Aluminium med stålkrage
Sadel
TEC Obvius 177
Sadelstolpe
TEC Obvius Aluminium 31,6 x350
Styre
TEC Risebar Aluminium 640mm
Styrstam
Aluminium, justerbar
Handtag
TEC Sport
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201® disc 180/160
Lås
AXA Solid +
Belysning
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
Motor
Bosch Performance
Batteri
Bosch battery 500Wh integrerat i ramen
Display kontroll
Bosch INTUVIA
2 St

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.