Hjälm Giro Hale MIPS Rosa 50-57cm
Hjälm Giro Hale MIPS Rosa 50-57cm

Hjälm Giro Hale MIPS Rosa 50-57cm

GHHALM-7095280
I lager
799,00 kr
Inkl. moms

Hale ™ MIPS® är väl ventilerad i alla situationer. Utrustad med Roc Loc® Sport MIPS passningssystem, som erbjuder ett stort justeringsområde med säker passform för växande barn. Det kommer också med en avtagbar skärm, och har samma In-Mold-konstruktionsteknik som Giros mes avancerade vuxenmodeller. En lätt och hållbar design.

 

Specifikation

- EPS In-Mold -konstruktion med hårt skal av Polycarbonat

- Integrerad MIPS®

​- 22 Wind Tunnel™ Vents - ventilation med interna kanaler

- Avtagbar skärm

- Reflexpaneler för ökad synlighet

Certifiering

CPSC BICYCLE

Roc Loc® Sport

Roc Loc® Sport passningssystem sluter jämt runt huvudet och skapar god komfort. Både passform, spänning och lutning kan justeras på några sekunder med enkla handgrepp.

MIPS® Multi-directional Impact Protection System

Hjälmen har integrerat MIPS - Multi-directional Impact Protection System - som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada. 

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Öppettider vecka 25

Torsdag 20 juni 09.00 - 14.00

Fredag 21 juni till söndag 23 juni STÄNGT

Måndag 24 juni öppet som vanligt

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.