Hjälm Lazer Gekko MIPS Svart 50-56cm

Hjälm Lazer Gekko MIPS Svart 50-56cm

BLC2207888419
I lager
749,00 kr
Inkl. moms

Populära juniormodellen Lazer Gekko MIPS ingår i den nya generationens hjälmar med lite generösare täckning som ger bättre skydd vid tinningarna och över bakhuvudet, vilket ser till att din minsting tryggt och säkert kan upptäcka världen på två hjul. 

 

Med det extremt lätthanterliga Lazer Autofit Retention System anpassar sig hjälmen helt automatiskt efter huvudets form och sitter därmed alltid perfekt - dessutom både smidigt, säkert och bekvämt. Det är bara att sätta hjälmen rå rätt plats och sedan låta smidiga Autofit göra resten av jobbet. Denna version har dessutom ett grönt spänne som är självutlösande.

Tack vare flera ventilationshål har hjälmen ett effektivt luftflöde, vilket ser till att den känns behaglig även på lite längre rundor och i tryckande sommarvärme. Den integrerade skärmen ger inte bara ett tilltalande utseende, utan den håller också solen borta ur ögonen. 

Den här versionen är dessutom försedd med MIPS teknologi som tar säkerheten till högre nivåer, kortfattat ger det ökat skydd mot rotationsvåld och minskar på så sätt risken för allvarliga hjärnskador. Lazer har ansträngt sig för att göra Gekko riktigt säker, allt för att din lilla cyklist ska vara så trygg som möjligt och att du som förälder inte ska behöva bekymra dig om skyddet... som ju alltid finns där! 

MIPS - Ger dig ett utökat skydd mot skadliga rotationskrafter

In-Mold konstruktion

Autofit Retention System - Anpassar hjälmen automatiskt efter huvudets form

Utökat skydd för bakhuvud och tinningar

Integrerad skärm som skyddar mot bländande solstrålar 

Generösa ventilationshål ser till att barnet kan hålla huvudet kallt i alla lägen

Kompatibel med LED-lampa baktill (ingår ej)

Självutlösande grönt spänne 

2 St

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Öppettider under vecka 23

Måndag 5 juni och tisdag 6 juni STÄNGT

Öppet som vanligt igen onsdag 7 juni

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.