Hjälm Giro Scamp MIPS
Hjälm Giro Scamp MIPS

Hjälm Giro Scamp MIPS

GHSCAM-7102465
I lager
749,00 kr
Inkl. moms

Scamp ™ MIPS® är fylld med många av de funktioner som finns i Giros vuxenhjälmar, allt i ett mindre paket som är utformat för att passa barn. Roc Loc® Jr. passningssystem med klämskydd anpassar hjälmen snabbt till barnets huvud. Barn kan använda denna hjälm när de växer från balanscyklar till träningshjul. Designen är inspirerad av vuxna Montaro MIPS / Montara MIPS.

Storlek

 

Specifikation

- EPS In-Mold -konstruktion med hårt skal av Polycarbonat

- Integrerad MIPS®

​- 8 Wind Tunnel™ Vents - ventilation med interna kanaler

- Inbyggd skärm

Certifiering

CPSC BICYCLE

Storlekar

XS 45-49 cm

S 49-53 cm

Roc Loc® Jr

Roc Loc® Jr passningssystem sluter jämt runt huvudet och skapar god komfort. Både passform, spänning och lutning kan justeras på några sekunder med enkla handgrepp.

MIPS® Multi-directional Impact Protection System

Hjälmen har integrerat MIPS - Multi-directional Impact Protection System - som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada.  

1 St
768686184727

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Öppettider vecka 25

Torsdag 20 juni 09.00 - 14.00

Fredag 21 juni till söndag 23 juni STÄNGT

Måndag 24 juni öppet som vanligt

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.