Dubbdäck Suomi Tyres Gazza Extreme W294 54-622...

Dubbdäck Suomi Tyres Gazza Extreme W294 54-622 (29 x 2.1")

T200881
I lager
959,00 kr
Inkl. moms

Dubbdäcket Suomi Tyres Gazza Extreme W294 är konstruerad i en helt giftfri och mjuk gummiblandning som är speciellt anpassad för kyliga vinterförhållanden. Däcket aggressiva mönstring med generösa klackar lämpar sig mycket väl för nästan alla typer av MTB-cykling och säkerställer att du kan ge dig ut på dina favoritstigar även om det är mitt i vintern. 

 

Utöver den extremt högklassiga gummiblandningen (som givetvis är helt giftfri och miljövänlig) har däcket strategiskt placerad och vassa ståldubbar (294 st) som säkerställer ett pålitligt grepp på både snö och is. Dubbarna har en riktigt hård kärna och ger däcket en sportig känsla och givetvis riktigt bra grepp på utmanande vinterväglag.

Ett extremt greppvilligt dubbdäck som imponerar på varierande skandinaviska vinterförhållanden, där ju både på is, hårdpackad snö och våt slask tillhör vardagen.

Dubbdäck för avancerad MTB-cykling på is och snö 

Speciellt utvecklad för att skapa ett suveränt grepp även på snöiga och isiga partier

Robust konstruktion som är anpassad för vårt tuffa skandinaviska klimat

Vassa ståldubbar (294 st) 

Helt giftfri och miljövänlig gummiblandning som är fullt anpassad för vinterförhållanden

Skinwall-struktur med låg vikt

Kevlar 

Däck anpassat för att köras med slang

9 St

4 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.