Vi på Cykelstället samarbetar med BusinessBike och erbjuder hela vårt sortiment av cyklar som förmånscykel. Med förmånscykel sparar du upp till hela 50% av kostnaden mot att köpa en cykel privat, tack vare att kostnaden för cykeln dras av på din lön före skatt av din arbetsgivare. Att ha förmånscykel innebär att man leasar en cykel via sin arbetsgivare istället för att köpa den privat. Fördelarna är många. Exempelvis sparar du upp till hela 50% av kostnaden mot att köpa samma cykel privat. Du betalar månadsvis via bruttolöneavdrag så du får automatiskt finansiering på cykeln och behöver inte bekosta hela cykeln på en gång. Med vår lösning tillsammans med BusinessBike ingår dessutom en heltäckande försäkring. Smidigt, enkelt och kostnadsbesparande!

Med förmånscykel leasar du cykeln i 36 månader, och efter det väljer du själv om du vill köpa loss cykeln eller lämna tillbaka den. En heltäckande försäkring ingår till alla cyklar som täcker alltifrån stöld till lagningar och reparationer. Du väljer enkelt vilken cykel du vill ha från hela vårt sortiment, väljer till eventuella tillbehör.

FÖRMÅNSCYKEL BETALAS GENOM AVDRAG PÅ LÖN

När du skaffar en förmånscykel dras leasingkostnaden av direkt från din lön (före skatt), och arbetsgivaren tillskjuter sina sparade arbetsgivaravgifter på löneavdraget, vilket gör att cykeln blir betydligt billigare för dig jämfört med att köpa den privat.

ALLA CYKLAR KAN LEASAS SOM FÖRMÅNSCYKEL!

Vårt erbjudande tillsammans med BusinessBike gäller hela vårt sortiment av cyklar, vilket betyder att du har hundratals cykelmodeller att välja bland i alla prisklasser. Alltifrån elcyklar till standardcyklar, hybrider, gravelbikes, pendlarcyklar och mountainbikes.

FÖRSÄKRING INGÅR TILL ALLA VÅRA FÖRMÅNSCYKLAR

Till alla våra förmånscyklar ingår en heltäckande cykelförsäkring som täcker allt från stöld till lagningar och reparationer. Försäkringen har 0 kronor självrisk och inget åldersavdrag. Alla för att göra cykelägandet enkelt, smidigt och säkert.

HUR GÖR JAG OM JAG VILL KÖPA FÖRMÅNSCYKEL?

Om din arbetsgivare är ansluten till BusinessBike:

1. Kolla ut vilken cykel du vill ha. Du kan välja från hela sortimentet.

2. Välj dina tillbehör, såsom pakethållare, stöd, skärmar och lås.

3. Maila hela din beställning till info@cykelstallet.com, glöm inte att inkludera vilken storlek du behöver. Inkludera även den mail som är ansluten till BusinessBike.

4. Vi återkommer med en offert för ditt godkännande.

5. Du godkänner om allt ser bra ut. Vi bygger din cykel, monterar dina tillbehör och du hämtar den i våran butik när allt är klart.

6. Och betalningen då? Den månatliga kostnaden dras av på din bruttolön varje månad.

______________________________________

Om din arbetsgivare inte är ansluten till BusinessBike:

Din arbetsgivare behöver vara ansluten till Business Bike för att du ska kunna köpa din förmånscykel genom oss. Kontakta din arbetsgivare för att be dem ansluta sig. Anslutningen är enkel och upplägget är helt kostnadsfritt.

VANLIGA FRÅGOR

OCH SVAR

1. KAN JAG VÄLJA VILKEN CYKEL SOM HELST?

Ja, du kan välja vilken cykel du vill från våra leverantörer, skulle vi inte ha cykeln i lager beställer vi hem den. Du väljer själv om det är en elcykel, MTB, racer eller standardcykel.

2. VAD KOSTAR DET MED FÖRMÅNSCYKEL?

Vad det kostar beror framförallt på vad cykeln kostar men också på din marginalinkomstskatt. Gör en kalkyl för den cykel som du är intresserad av för att få ett exakt svar. I genomsnitt blir totalkostnaden 30-50% lägre jämfört med om du köpt cykeln privat.

3. HUR OCH NÄR BETALAR JAG?

Du betalar varje månad i 36 månader genom ett avdrag på din bruttolön. Du behöver d.v.s inte göra någon utbetalning utan detta sköts av din arbetsgivare.

4. HUR LÄNGE FÅR JAG HA CYKELN?

Leasingtiden är 36 månader (tre år). Därefter får du välja om du vill köpa loss cykeln för att behålla den eller om du vill lämna tillbaka den kostnadsfritt.

5. VAD HÄNDER OM CYKELN BLIR STULEN / GÅR SÖNDER?

I leasingavtalet ingår en heltäckande cykelförsäkring. Denna täcker både stölder och reparationer. Självrisken är 0 kr och ålderavdrag förekommer inte. Försäkringen gäller under hela leasingtiden.

6. VAD HÄNDER NÄR LEASINGTIDEN ÄR SLUT?

När leasingtiden är slut får du välja om du vill köpa loss cykeln och behålla den eller om du vill lämna tillbaka den kostnadsfritt. Priset för att köpa loss cykeln beror på dess marknadsvärde vid tidpunkten. Ett ungefärligt riktmärke är 20% av det ursprungliga priset på en tre år gammal cykel.

7. VARFÖR SKA JAG VÄLJA FÖRMÅNSCYKEL?

Att ha förmånscykel är ett väldigt kostnadseffektivt och smidigt sätt att ha cykel på. Du betalar ett lägre pris, du slipper betala en klumpsumma, cykeln är helförsäkrad utan dyr självrisk och efter tre år väljer du om du vill köpa loss cykeln eller lämna tillbaka den. Villkorslöst, enkelt och billigt.

8. KAN ALLA FÅ FÖRMÅNSCYKEL?

Det är upp till varje arbetsgivare att erbjuda sina anställda förmånscykel. Det är uppskattad förmån som blivit allt vanligare på stora och små arbetsplatser. Om du vill att din arbetsgivare ska erbjuda förmånscykel hjälper vi gärna till med att ansluta er till BusinessBike.

9. JAG HAR EN ANNAN FRÅGA!

Kontakta oss gärna så hjälper vi till att besvara dina frågor om att skaffa förmånscykel. Du når oss på info@cykelstallet.com eller 0920-22 70 11

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.