Knog Scout Bike alarm & finder
Knog Scout Bike alarm & finder

Knog Scout Bike alarm & finder

KN12998
I lager
699,00 kr
Inkl. moms

Om din cykel inte står där du lämnade den sist du med hjälp av KNOG Scout Bike Alarm & Finder snabbt lokalisera den via Apples nätverk med appen ”Find My”.

 

KNOG Scout Bike Alarm & Finder

Genom att kombinera både en extremt högljudd 85db-larmfunktion för cyklar tillsammans med en mycket exakt sökfunktion genom Apples app ”Find My”. KNOG har utvecklat den här fiffiga produkten för dig och din cykel, som onekligen är en värdefull ägodel! Även om du har låst cykeln ordentligt är det alltid riskabelt att lämna den obevakad. Scout ger dig en oöverträffad säkerhetskänsla på problemet. Genom att kombinera både en extremt högljudd 85db-larmfunktion för cyklar tillsammans med en mycket exakt sökfunktion genom Apples app ”Find My” kan du känna dig tryggare.

När KNOG Scout Bike Alarm & Finder är aktiverad utlöser varje rörelse av en Scout-monterad cykel det rörelsekänsliga ljudlarmet som avskräcker från vidare rörelse och varnar cykelns ägare, både genom ljudet av larmet och via ett meddelande som automatiskt skickas till ägarens iPhone (när den är inom Bluetooth-räckvidd).

Om din cykel inte står där du lämnade den sist du med hjälp av KNOG Scout Bike Alarm & Finder  snabbt lokalisera den via Apples nätverk med appen ”Find My”. 

Observera att produkten endast är kompatibel med iOS

Rörelsekänsligt ljudlarm på 85 db för omedelbar avskräckning.

Kan snabbt lokaliseras via Apples app ”Find My”.

Används med hjälp av Knogs iOS-app

Skruvar medföljer för att montering

Aktivera/avaktivera med hjälp av en knapp (inom 1,5 m) eller appen inom Bluetooth-området

Lysdioder visar larmstatus och batteriladdning

USB-C uppladdningsbar med 6 månaders batteritid (OBS: kabel ingår ej)

Vattenresistent IP66-klassning 

Vikt: Endast 25 gram

Om du vill vara säker på att du har gjort allt du kan för att säkra din cykel är KNOG Scout Bike Alarm & Finder onekligen en viktig del av utrustningen!

Funktioner för KNOG Scout Bike Alarm & Finder

Lysdioder med dubbla funktioner

Scout har LED-lampor med dubbla funktioner som visar på ett ögonblick om Scout är larmad. Samma lysdioder visar batteriets laddningsstatus.

Aktivera Scout snabbt och enkelt

Det är enkelt att aktivera eller avaktivera Scout-larmet på två sätt: via knappen på sidan av enheten när den anslutna iPhone är i närheten (< 1,5 m) eller via Knog-appen när enheten är inom Bluetooth-räckvidd.

Montering och säkring

Med Scout kan du välja mellan synlig eller diskret säkerhet. Om du vill visa att cykeln är utrustad med Scout använder du helt enkelt det neongula silikonhöljet som medföljer. Om du är mer diskret lagd kan du fästa Scout på cykeln via flaskhållarens fästen med hjälp av manipuleringssäkra säkerhetsskruvar utan skydd.

Montering under flaskhållaren

Scouts extremt låga profil och kompakta design gör det möjligt att skruva fast den snyggt och dölja den under en flaskhållaren. Detta är ett riktigt fiffigt sätt att hålla Scout dold!

1 Produkt

11 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.