Crescent Ire 7-vxl

Crescent Ire 7-vxl

YPC1473801
I lager
7 995,00 kr
Inkl. moms

Med en bra cykel kan man komma långt: till bästa kompisen, till skolan och hem igen. I sadeln på en Ire är det ingen dum idé att dra till skogs heller. Den dämpade gaffeln tar udden av ojämnheterna och gör det enklare att hålla linjen in i nästa krök.

Ire är en snabb mountainbike för barn och ungdomar, och den är byggd för att tåla äventyr. Aluminiumramen är lätt, stark och passar 140-170 cm långa cyklister. Delarna är av hög kvalitet: enkla, robusta, lättservade och ändamålsenliga komponenter som gör sitt jobb i alla väder. Shimanoväxeln har 7 lägen och mekanismen inbyggd i navet, där den är skyddad från det mesta en äventyrslysten cyklist kan hitta på. De breda däcken rullar lätt och ger fäste i de flesta typer av terräng. Fram sitter en skivbroms som är både effektiv och lätt att kontrollera, så att inbromsningarna blir säkra. Bak finns både en v-broms och en navbroms. Snabb, snygg och säker, vad mer kan en ung kille eller tjej önska sig?

Storlek 38cm passar till 150-160cm längd

Storlek 43cm passar till 155-170cm längd

Storlek

 
Färg
Mossgrön matt
Ram
Aluminium
Framgaffel
Dämpad, SunTour XCT HLO, 100mm slaglängd, låsbar från gaffel
Hjul
Spectra
Däck
TEC All Black 26X2.0"
Växelreglage
Shimano® Nexus 7® DX
Vevparti
Spectra 44 170 mm med roterande kedjeskydd
Kassett
Shimano® 16T
Kedja
Spectra/KMC STD.
Pedaler
Spectra, nylon med stål krage
Sadel
TEC Obvius 160
Sadelstolpe
Aluminium 27,2x350mm
Styrstam
AHead
Handtag
Spectra låsbart ergonomiskt
Bromsar
Bak:V-broms och navbroms Fram: skivbroms
Stöd
Aluminium
1 St

4 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.