• Ny
Lås ABUS GRANIT™ Super Extreme 2500/165HB230 +...
Lås ABUS GRANIT™ Super Extreme 2500/165HB230 + USH2500

Lås ABUS GRANIT™ Super Extreme 2500/165HB230 + USH2500

96050
I lager
3 599,00 kr
Inkl. moms

HÄR HUGGER BATTERIDRIVNA VINKELSLIPAR I STEN

Den som älskar sin elcykel, lastcykel eller vanliga cykel skyddar den på bästa möjliga sätt – även mot stöldförsök med batteridrivna vinkelslipar.

När GRANIT™ Super Extreme 2500 utvecklades lades stor vikt vid bästa möjliga motståndskraft mot attacker med elektriska, batteridrivna vinkelslipar, eftersom den typen av uppbrytningsförsök på cykellås blir allt vanligare i storstäder. Vårt svar på det är ett särskilt volframkarbidmaterial runt låsbygeln och -kroppen, vilket gör det extra svårt för tjuvar. Låsets bygel, hölje och bärande delar är tillverkade av härdat stål.

Det extremt robusta bygellåset är "Made in Germany" och skyddar cykeln mot brutala stöldförsök. Med ABUS XPlus™ cylindern ger det ytterligare skydd mot uppbrytningsmetoder som kräver lite mer kunskap, t.ex. dyrkning.

Låsfästet USH 2500 är enkelt att fästa på cykeln: Metallspännband med plastbeläggning och valbara skruvhål ger flexibilitet. För att förhindra att låset skramlar när du cyklar säkras bygelns båda ändar ordentligt i USH 2500.

Eftersom bygeln är stor går det snabbt och enkelt att hitta många fastlåsningsmöjligheter. Storleken till trots har tjuvar det ändå svårt att bryta upp det här robusta cykellåset och även batteridrivna vinkelslipar hugger i sten.

 
2 St

7 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.