Hjälm Giro Syntax MIPS
Hjälm Giro Syntax MIPS

Hjälm Giro Syntax MIPS

GHSYNM-7099687
I lager
1 499,00 kr
Inkl. moms

Syntax™ MIPS® Spherical är en landsvägshjälm byggd i kraftig In-Mold polycarbonate med innanmäte av EPS skum. Den kombinerar låg vikt med god ventilation genom 25 Wind Tunnel™ -kanaler och Roc Loc® 5+ Air Mips passformsystem.

Storlek

 

Specifikation

- In-Mold-konstruktion med hårt skal av Polycarbonat

- Skyddande konstruktion av EPS

​- 25 Wind Tunnel™ Vents: luftinsläpp med interna kanaler

- Anti-microbial padding: behandling reducerar lukt och håller hjälmen fräsch längre

​- Användare: Unisex

Certifiering

CPSC BICYCLE

Super Fit™ Sizes

S 51–55 cm

M 55–59 cm

L 59–63 cm

XL 61–65 cm

Roc Loc® 5+ Air Mips

Revolutionerande passformsystem som förbättrar kyla, passform och stabilitet. Roc Loc® 5+ Air Mips använder en patenterad design som lyfter hjälmen en liten bit vilket medger luftflödet att passera direkt över huvudet. Det ökar ventilationsförmågan och den inre kanalen ventilerar ut den varma luften från hjälmen. På samma sätt som Roc Loc® 5 så kan spänning och lutning justeras på några sekunder med enhandsfattning.

MIPS® Multi-directional Impact Protection System

Hjälmen har integrerat MIPS - Multi-directional Impact Protection System - som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada. 

Hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka.

1 St
768686180330

6 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.