Hjälm POC Omne Air MIPS
Hjälm POC Omne Air MIPS

Hjälm POC Omne Air MIPS

10770-1037-LRG
I lager
1 699,00 kr
Inkl. moms

Komfortabel och snygg cykelhjälm

Oavsett om det gäller morgonpendlingen till jobbet eller en långtur på helgen med den lokala cykelklubben så passar cykelhjälmen POC Omne bra. Med en optimerad tjocklek på kärnan och tjockare skyddszoner där det behövs som mest skydd så blir Omne en säker hjälm med låg vikt och bra passform.  

Storlekstabell:

Small 50-56cm
Medium 54-59cm
Large 56-61cm

Storlek

 

Omne med inspiration hämtad från Ventral och Octal

Vid utvecklingen av Omne har ingenjörerna på POC använt all sin kunskap från de mer avancerade och dyrare Ventral- och Octal-hjälmarna och tagit med sig det till den prisvärda Omne. Därav har hjälmen fått fin komfort och sitter skönt på huvudet även på de längre turerna. De stora ventilationshålen transporterar luften igenom hjälmen, och hjälper till att ventilera så att du inte blir för varm när du cyklar på varma sommardagar.

POC Omne Air med MIPS Rotationsskydd

POC Omne Air har nu även MIPS rotationsskydd (Multi-Directional Impact Protection System). MIPS är ett patenterat system som gör att hjälmens ytterdel och innerdel kan glida relativt mot varandra, vilket reducerar rotationen och motverkar skador på huvudet och hjärnan. Just rotationsskador mot hjärnan har visat sig orsaka de mest allvarliga skadorna, och denna risk har enligt forskare och tester visat sig minskas markant med MIPS rotationsskydd.

Inbyggt fäste för glasögon och diskret design

Omne har inbyggd förvaring för glasögon om du kör med cykelglasögon och vill ta aav dig dem under turen. Glasögonfästet passar de flesta glasögon på marknaden genom att du sticker in skalmarna i de två yttre ventilationshålen och på så sätt fäster glasögonen på hjälmen. Hjälmens design är slimmad och diskret, och med den höga säkerhet denna hjälm levererar är det inte konstigt att detta är en av våra mest sålda hjälmar!

POC Omne Air MIPS detaljer:

• MIPS Rotationsskydd

• Justerbart band som 360 graders fit-system gör att hjälmen sitter

• Finns i 3 storlekar

• Inbyggt fäste för glasögon

• God ventilation

• Snygg och diskret design

• Passar till alltifrån MTB till racer, pendling, vardagscykling med mer

1 St
7325549931206

6 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Öppettider vecka 25

Torsdag 20 juni 09.00 - 14.00

Fredag 21 juni till söndag 23 juni STÄNGT

Måndag 24 juni öppet som vanligt

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.