Hjälm Bell Sixer MIPS

Hjälm Bell Sixer MIPS

BHSIX-7101555
I lager
1 799,00 kr
Inkl. moms

Sixer är byggd med Bells integrerade MIPS-teknik, vilket resulterar i en tajt, nära passform kombinerat med Float Fit anpassningssystem och Sweat Guide som transporterar bort fukt. Kompatibel med goggles med grepp för remmen, justerbar skärmhöjd, integrerat fäste för kamera eller lyse.

Storlek

 

Specifikation

- Fusion In-Mold polykarbonatskal

- Interiör av EPS-skum

- Integreat MIPS®

- Ventilation genom 26 kanaler med 4 ingångar

- Skärmen kan justeras i fyra lägen

- No-Twist Tri-Glides: snabb justering som samtidigt håller remmarna i rätt position utan att vrida sig.

- Integrerat kamerafäste som också kan användas för lampa

- Vikt: 410 gram (M)

Float Fit™ Race retention system

Ett minimalistiskt, lätt anpassningssystem med gummitäckt ratt som är integrerad med MIPS. Hjälmen har lättviktsremmar med No-Twist Tri-Glides, fästen för snabb justering som samtidigt håller remmarna i rätt position utan att vrida sig.

MIPS® - Multi-directional Impact Protection System

Hjälmen har integrerat MIPS som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada.

Hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka.

1 St

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.