Hjälm POC Kortal Race MIPS
Hjälm POC Kortal Race MIPS

Hjälm POC Kortal Race MIPS

10521-8420-XSS
I lager
2 499,00 kr
Inkl. moms

POC Kortal Race MIPS tillgodoser allt de skydd du behöver av en hjälm för trail och enduro åkning. Kortal Race har designats för att du ska kunna njuta av cykelturen utan störningsmoment från hjälmen. 

Storlekstabell:
Small 51-54cm
Medium 55-58cm
Large 59-62cm

Storlek

 

Hjälmen är goggles kompatibel, glasögonen kommer sitta bekvämt utan skav och bandet kommer inte täcka något av de ventilationshål som sitter utplacerade över hjälmen. När du inte är i behov av goggles kan du smidigt spänna upp dem under visiren som placerats högt nog för att gasögonen ska få plats under. Baktill i nacken kan du snurra på vredet för att justera passformen, enkelt och smidigt. 

När det kommer till säkerhet har Kortal Race utrustats med det patenterade visiret som bryts loss om kollision skulle uppstå. Meningen med detta är att det ska minska risken för nackskador och MIPS Integra Brain Protection förstärker skyddet mot rotationsskador. Hjälmen är certifierad genom den holländska NTA8776 standarden för e-cyklar, som testar hjälmar vid kollisioner med högre hastigheter än vad vanliga cyklar kommer upp i. Skulle oturen vara framme har det integrerats Recco reflektorer för att räddningstjänsten ska hitta dig snabbare. 

Sammanfattat är Kortal Race en hjälm med god ventilation, utmärkt skydd, bra komfort utan distraherande designval. 

Mips Integra

Justerbar 360° Passform

NTA 8776 Certifierad

Patenterad Breakaway Peak

Goggle Kompatibel

2 St
7325549955295

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

16 andra produkter i samma kategori:

Produkten har lagts till för att jämföra

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies samt vår integritetspolicy.